içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Dev Organizelere Tam Mesai

Elbistan Güreş Festivaline ve Ultra Maratona Ev Sahipliği Yapacak

Dev Organizelere Tam Mesai

Elbistan Güreş Festivaline ve Ultra Maratona Ev Sahipliği Yapacak

Dev Organizelere Tam Mesai

               Elbistan’da, yurtdışından da sporcuların katılımıyla düzenlenecek iki önemli spor organizasyonu öncesinde son hazırlıkların görüşüldüğü değerlendirme toplantısı yapıldı.

Elbistan, eylül ve ekim aylarında iki önemli spor organizasyonuna ev sahipliği yapacak. Bu organizasyonların ilki 14 Eylül’de gerçekleştirilecek. Elbistan Kaymakamlığı ve Elbistan Belediyesi’nin öncülüğünde Türkiye Geleneksel Güreşler Federasyonu ile ortaklaşa düzenlenen Elbistan Uluslararası Karakucak Güreş Festivali, yurtiçi ve yurtdışından pehlivanları buluşturacak. Festivale, daha öncekilerde olduğu gibi yurtdışından ve yurt içinden yüzlerce pehlivanın katılması bekleniyor.

Ekim ayında da Elbistan’ın marka değerlerinden biri olan 13. Uluslararası Elbistan Ultra Maraton Şampiyonası koşulacak. Türkiye Atletizm Federasyonu’nun faaliyet takviminde yer alan ve 5 Ekim’deki bu dev spor organizasyonda sporcular, 100 kilometrelik zorlu parkuru 18 saatte tamamlamaya çalışacak.

Her iki spor organizasyonu ile ilgili son hazırlıklar ve alınan tedbirlere ilişkin değerlendirme toplantısı, Elbistan Kaymakamı Muhammet Fatih Demirel başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıya Elbistan Belediye Başkanı Erkan Gürbüz’ün yanı sıra organizelerde görev alacak kurumların amir ve yetkilileri katıldı.

Elbistan Kaymakamı Muhammet Fatih Demirel, Elbistan Uluslararası Karakucak Güreş Festivali ile 13. Uluslararası Elbistan Ultra Maraton Şampiyonası’nın sorunsuz şekilde tamamlanmasını amaçladıklarını belirtti.

Kaymakam Demirel, bu doğrultuda da görev alan tüm kurum ve paydaşlarla görüş alışverişinde bulunduklarını dile getirdi.

Tarih: 06-09-2024