içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

“Güvenli Eğitim Önceliğimizdir”

Kaymakam Demirel’den Eğitim Döneminde Anlamlı Mesaj

“Güvenli Eğitim Önceliğimizdir”

Kaymakam Demirel’den Eğitim Döneminde Anlamlı Mesaj

“Güvenli Eğitim Önceliğimizdir”

Elbistan’da, 2024-2025 eğitim öğretim yılının ilk dersi bugün itibariyle başladı. Elbistan Kaymakamı Muhammet Fatih Demirel, okulların açılışının ilk gününde öğrencilerin heyecanına ortak oldu. Kaymakam Demirel, ilk ve anlamlı ilk mesajında, “Güvenli eğitim önceliğimizdir” dedi.

Elbistan’da, yaklaşık 29 bin 200 öğrenci bugün ilk ders zilinin çalmasıyla beraber ders başı yaptı. Elbistan’daki 98 okul öncesi, ilk ve orta dereceleri okulların bahçesinde toplanan öğrenciler saygı duruşu ardından İstiklal Marşı’nı okudu. Daha sonra sınıflarına giren öğrenciler, ilk derslerini ülke genelinde olduğu gibi "Çanakkale'den Gazze'ye Bağımsızlık Ruhu ve Vatan Sevgisi" teması ile işledi.

Elbistan Kaymakamı Muhammet Fatih Demirel de; Elbistan Milli Eğitim Müdürü Fatih Çetin’le birlikte 2024-2025 eğitim-öğretim yılına başlayan öğrencilerin heyecanına ortak oldu.

Gazipaşa İlkokulu’nu ziyaret eden Kaymakam Demirel ve Çetin, sınıfları ziyaret ederek öğrencilerle bir araya geldi.

Öğrencilere ve öğretmenlere başarılı bir eğitim dönemi temennisinde bulunan Elbistan Kaymakamı Muhammet Fatih Demirel, “Eğitim öğretim dönemi içinde bulunduğumuz şartlar içerisinde sorunsuz bir şekilde tüm hazırlıklar yapıldı. Tüm öğrencilerimize, öğretmenlerimize, velilerimize sağlıklı, huzurlu ve başarı dolu bir eğitim öğretim dönemi diliyorum” dedi.

Öğrencilerin okullarına güvenli ve huzur içerisinde gitmeleri için hem ilçe merkezinde hem de kırsal mahallelerde polis ve jandarmanın görev başında olacağını belirten Kaymakam Demirel, “Öğrencilerimizin güvenliği önceliğimizdir” ifadesini kullandı.

Ziyaret ettiği sınıflarda öğrencilere eğitim hayatlarıyla ilgili tavsiyelerde bulunan Kaymakam Demirel, “Yeni eğitim-öğretim yılının tüm öğrencilerimize, ailelerine ve öğretmenlerimize başarılar getirmesini diliyor, sağlıklı ve verimli bir yıl olmasını temenni ediyorum” şeklinde konuştu.

Elbistan Milli Eğitim Müdürü Fatih Çetin ise, “Yeni eğitim-öğretim yılına adım atarken, öğretmenlerimizin ve öğrencilerimizin azim ve kararlılıklarını yürekten destekliyor, her birinin başarı dolu bir yıl geçirmesini temenni ediyorum. Depremle birlikte eğitim altyapımızda yaşanan sorunları minimuma indirerek yeni bir döneme başladık. Yeni eğitim-öğretim yılının tüm öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz, velilerimiz ve eğitim camiamız için sağlıklı, huzurlu ve başarılı bir yıl olmasını diliyorum” cümlelerini kullandı.

Tarih: 10-09-2024