içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Milli Yoldan Elbistan Çıkarması

Kahramanmaraşlı Genel Başkan Remzi Çayır Elbistan’a Geliyor

Milli Yoldan Elbistan Çıkarması

Kahramanmaraşlı Genel Başkan Remzi Çayır Elbistan’a Geliyor

Milli Yoldan Elbistan Çıkarması

               Milli Yol Partisi (MYP) Elbistan İlçe Başkanı Remzi Çayır, bir dizi siyasi çalışma, ziyaret ve Elbistan Uluslararası Güreş Festivali dolayısıyla Elbistan’a geliyor. MYP Elbistan İlçe Başkanı Ali Özgen, “Genel Başkanımız Sayın Remzi Çayır ve üst düzeye parti kurmaylarımızla hafta sonu Elbistan’a adeta MYP çıkarması gerçekleşecek” dedi.

               Elbistan Belediyesi Sultan Baypars Halk Evinde üst düzey parti kurmayları ve ilçe yönetimi ile birlikte kapsamlı bir toplantı yaparak, Milli Yol Partisi Genel Başkanı Remzi Çayır’ı Elbistan’da ağırlayacaklarını ifade eden İlçe Başkanı Ali Özgen, “ Kahramanmaraşlı Hemşerimiz Genel Başkanımız Sayın Remzi Çayır, 14 Eylül 2024 Cumartesi günü Elbistan’da olacak. Kendisini ve üst düzey parti kurmaylarını ilçemizde ağırlamaktan büyük onur duyacağız” dedi.

               Milli Yol Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ali Alagöz, Genel Başkan Başdanışmanı Nida Gönen, Kahramanmaraş İl Başkanı Halil Toraman, İl Yönetim Kurulu Üyesi Adnan Bayraktar ve ilçe yönetimi ile birlikte ziyaret öncesi kapsamlı bir toplantı gerçekleştirdiklerini dile getiren Başkan Özgen, “Genel Başkanımız Sayın Remzi Çayır ve çok sayıda parti kurmaylarımızla Elbistan’ a adeta çıkarma gerçekleştireceğiz. Sayın çayır, Elbistan’da çiftçilerimizle, esnaflarımızla ve vatandaşlarımızla bir araya gelecek. Onların sorunlarını dertlerini dinleyecek. Çözü yollarımı anlatacak. Elbistan halkı ile bütünleşecek. Elbistan ziyaretinde ayrıca Elbistan Uluslararası Güreş Festivaline katılacak. Genel Başkanımızı Elbistan’da görmekten, ağırlamaktan ve Elbistan halkı ile buluşturmaktan büyük onur ve gurur duyacağız. Milli Yol Partisi her zaman halk ile halkın yanında olmaya devam edecektir” şeklinde konuştu.

Tarih: 13-09-2024