içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Yemen Kahvesi Hasreti Sona Erdi

Huzur Ortamı & Çağdaş Dekoru & Rahatlık ve Kalite Geri Döndü

Yemen Kahvesi Hasreti Sona Erdi

Huzur Ortamı & Çağdaş Dekoru & Rahatlık ve Kalite Geri Döndü

Yemen Kahvesi Hasreti Sona Erdi

Elbistan Depreminin ardından hizmete ara vermek zorunda kalan Yemen Kahvesi Kafe, onlarca çeşit menüsü, huzurlu ve rahat ortamı ile konuklarını modern ve çağdaş yeni mekânında ağırlamaya başladı. Ceyhan Nehri Kıyısında görkemli bir törenle açılan Yemen Kahvesi Kafe, özel ve seçkin müşteri ve misafirleri ile hasreti sona erdirdi.

Millet Bahçesi Karşı Kıyısı, Ahmet Yesevi Caddesi, Ceyhan Nehri kenarında düzenlenen açılış törenine AK Parti Elbistan İlçe Başkanı Mehmet Bölükbaşı, Elbistan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Paksoy, Elbistan Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Cuma General ve seçkin ve özel davetliler yer aldı.

Ağız ve damaktadına dair tüm çeşitlerin servise sunulduğu, Ceyhan Nehri’nin kıyısındaki modern ve zarif atmosferi eşliğinde misafirlerini ağırlayacak olan Yemen Kahvesi’nin açılış kurdelesini yapılan duanın ardından işletme sahibi Adem Koçak davetliler ile birlikte kesti.

Misafirlerine hem klasik hem de yenilikçi ürünler sunmayı ilke edindiklerini belirten Koçak, duygu ve düşüncelerini şu ifadelerle dile getirdi:

“MODERN VE ZARİF ORTAM İLE HUZUR BULUNAN MEKAN YEMEN KAHVESİ”

“Ceyhan Nehri’nin kıyısındaki modern ve zarif atmosferi eşliğinde misafirlerimizi ağırlamaya devam ediyoruz. Elbistan’da konfor ve şıklığı bir arada bulunduran ambiyansı ile damaklara olduğu kadar gözlere de hitap eden Yemen Kahvesi’nin menüsünde enfes dünya kahveleri, birbirinden leziz içecekler ve tatlılar yer alıyor.

“YEMEN KAHVESİNDE YİYECEK VE İÇECEK ADINA YOK, YOK”

İşyerimizde birbirinden leziz kahve çeşitlerinin yanı sıra sıcak ve soğuk içecekler ile fast food ürünlerimiz ile Elbistan ve bölge halkının damak zevkine hitap etmeye devam edeceğiz. Herkesin bildiği ve çok sevdiği klasik lezzetlerin yanında dünya trendleri ile menümüze yeni lezzetler kattık. 

“0541 419 81 91 ALO TELEFON İLETİŞİM İLE REZERVASYON YAPILABİLİR”

Birbirinden leziz ürünlerimizi tatmak için sizleri de işyerimize bekliyoruz. Rezervasyon için 0 541 419 81 91 nolu telefonu arayabilirler. Bizleri yemenkahvesielbistan instagram sayfamızdan bizleri takip edebilirler. Açılışımıza katılan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Tarih: 10-09-2024